Како да инсталирате завртки за самопреслушување?

Инсталирањето на завртките за самопреслушување не е комплицирано, се додека алатите се добро усогласени, инсталацијата е многу едноставна.

1. Изберете го соодветниот шрафцигер врз основа на типот на жлебот на завртката за самопреслушување, ставете го шрафцигерот во жлебот на завртката, порамнете го со положбата што сакате да ја поврзете и затегнете ја, директно притиснете ја завртката со сила, завртете го шрафцигерот во насока на стрелките на часовникот и постепено вметнете ја завртката за самопреслушување во работното парче додека целата нишка на завртката веќе не исчезне во работното парче.

2. Употребата на електрични алати е поудобна и побрза за инсталирање. Нејзиниот принцип на работа е исто така ист како рачен шрафцигер, но користењето на електричен шрафцигер исто така е брзо и едноставно за инсталирање.

3. Кога бројот на завртки за самопреслушување е релативно мал, може да се усвои едноставен метод за поставување, конкретно усвојувајќи го методот за додавање навртки на соодветните спецификации на завртките. Самоприслушувачките завртки се фиксираат на соодветните модели на завртки, а истиот модел на навртки се користи за нивно фиксирање, така што трите стануваат една целина. Користете клуч за навртување на влошката за завртка во долната дупка, а потоа извадете ја завртката.

Завртки за прислушување на глава од нерѓосувачки челик


Време на објавување: мај-30-2023 година